Search
Close this search box.

“50 vins amb ànima de dona”

Reinas de Copas, Les grans dones del vi, primer apasionat llibre de Zoltan Nagy, un autor jove que ens vol transmetre que “el paper de la dona en el món del vi és cada cop més significatiu” a través de 50 Vins amb ànima de dona. Cada vi amb una història, una enòloga al darrere i amb textos que “són necessàriament molt personals, de vegades apassionats” reconeix l’autor. Tot i que la finalitat del llibre és transmetre el paper de la dona dins aquest sector, “la dona afegeix força, reflexió i sensibilitat al món del vi”.

Carme Casacuberta, enòloga i propietària de Vinyes d’Olivardots, junt amb la seva filla, també enòloga, Carlota Pena, s’identifica a través del seu vi Gresa, amb el qual comença la seva aventura l’any 2002. El somni de demostrar el potencial de l’Empordà amb el que sempre havia cregut: d’aquestes terres en podrem fer un gran vi?

Gresa és caracteritza per ser un vi negre modern, estructurat i amb cos. Que vol expressar a través de totes les seves anyades la terra i el paisatge on es troben les seves vinyes.

Reinas de copas és un llibre d’històries personals que l’autor vol donar a descobrir, 1 de 49 històries més que us queden per descobrir.

Desplaça cap amunt