Search
Close this search box.

Festa de la Verema i Primera Festa de la Pissarra

La D.O. Empordà organitza la Festa de la Verema a Colera, i el celler Hugues de Batlle s’ajunta per fer la Primera Festa de la Pissarra.

La Festa de la Pissarra, organitzada per primer any pera a Hugues de Batlle, es va celebrar el dissabte 3 de setembre a Colera, juntament amb la Festa de la Verema organitzada per a la D.O. Empordà.

Aquest any, vàrem assistir a la primera fira conjunta, on tots els cellers de l’Empordà portàven de manera exclusiva vins amb sòls pissarrencs. A vinyes d’Olivardots, tenim parcel.les a Rabós i Vilamaniscle, on hi ha present el sòl pissarrenc (Licorella), vinyes velles de les quals realitzem un dels nostres vins més característics de la col·lecció dels Vd’O: 1.15.
També vàrem presentar la nova anyada de Gresa 2015 la qual porta un parcentatge d’un 30% de carinyena amb terreny de pissarra.

La festa per a doble partida va ser molt exitosa i des de Vinyes d’Olivardots, volem donar les gràcies al Celler Hugues de Batlle i a la D.O. Empordà per l’esforç d’ambdues parts.

Carme Casacuberta, a la Festa de la Verema i de la Pissarra a Colera.

També, durant aquest darrer mes, hem estat presents a molts mitjans de comunicació per la verema més primerenca de la història de l’Empordà.

Carlota Pena, collint el raïm mà a la Finca de Vinyes d’Olivardots.

Premsa:
Festa de la Verema i de la Pissarra
Diari de Girona Festa Verema
TV3 a la Carta
Diari de Girona
El Punt Avui
Tramuntana TV

Vols veure la verema del 2021?
Vídeo

I si tens ganes de coneixe’ns i provar els nostres vins… Visita’ns!
Vinyes d’Olivardots

Desplaça cap amunt