Search
Close this search box.

REVETLLA DE SANT JOAN 2024

En moltes regions del món, el vi és considerat un element indispensable en les celebracions, simbolitzant la vida, l’alegria i la unió entre les persones. La nit de Sant Joan no és una excepció! Aquesta nit màgica, una de les més curtes de l’any, s’aprofita al màxim per fer trobades familiars i celebracions plenes de goig.

El foc, les brases, l’olor a fum, a petards, a pólvora… tots aquests elements són sinònim de gresca i diversió!

Per això, volem compartir algunes recomanacions per celebrar aquesta revetlla de Sant Joan!

Divertir-se, gaudir i disfrutar de tot el que està per venir forma part del nostre Groc d’Àmfora, un vi jove, fresc i espontani, amb un pas de boca lleuger perfecte per iniciar aquesta revetlla!

A mesura que la nit avança, les fogueres comencen a encendre’s, i els nens (i no tan nens) llancen petards mentre les primeres espurnes de les bengales il·luminen l’ambient.

El Gresa Expressió és un vi que s’adapta perfectament, acompanyant-te durant tota la vetllada sense defallir.

Quan la nit arriba al seu punt àlgid, el foc segueix cremant amb força i els petards continuen omplint el cel de colors vius, no pot faltar la tradicional coca de Sant Joan, un dolç típic d’aquesta festivitat.

Nosaltres suggerim acompanyar-la amb l’Essència dolça, un vi dolç fascinant elaborat amb una tècnica antiga que culmina aquesta nit tan especial. La dolçor, la frescor i l’elegància d’aquest vi són el toc perfecte per posar fi a la nit de Sant Joan amb estil.

Amb aquests vins, esperem que la vostra revetlla de Sant Joan sigui inoblidable, plena de moments màgics i d’alegria compartida. Alcem les copes i brindem per una nit de memorable, on la tradició i la modernitat es troben en cada glop.

Salut i bona revetlla!

Desplaça cap amunt