Search
Close this search box.

DIA MUNDIAL DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Ramón Ruset (Director Premis Vinari), Anton Ferrater (Gerent de Nikko Center Motors), Carlota Pena (enòloga i viticultora de Vinyes d’Olivardots), Joan Nicolàs (Nissan) i Isaac (Nikko Center Motors).

Vinyes d’Olivardots ha rebut de la mà de Nissan, la nova Nissan Towstar 100% elèctrica, com galardó del Premi Nissan al Millor Projecte Ecològic dels Premis Vinari 2022.

El celler Vinyes d’Olivardots, situat a Capmany (Alt Empordà) ha estat el guanyador del Premi Nissan al Millor Projecte Ecològic, el premi reconeix un celler que, d’ençà de la seva fundació, ha apostat de manera molt ferma i decidida per ser ecosostenible.

És un projecte familiar portat per a dues dones, Carme Casacuberta i Carlota Pena, enòlogues i viticultores, iniciat fa 16 anys “fruit de la passió pel món del vi i de la natura”. Es va decidir de bon principi treballar amb agricultura ecològica a totes les seves vinyes, sota els principis de la biodinàmica. Vam voler continuar fins a convertir-ne, a dia d’avui, en un celler que té en compte la sostenibilitat com una prioritat en totes les seves vessants.

És per tot això que els Premis Vinari han decidit reconèixer la tasca del celler, que va fins els detalls més
petits per dur a terme un projecte vitivinícola amb un impacte mínim i, fins i tot, contribuint a una millor salut de l’entorn, així com vam esmentar en el post del blog.

Hi sumem doncs, en el nostre projecte poder circular amb un cotxe d’emissió 0, disminuint així també la contaminació acústica i l’estalvi energètic.

Comuniquem, que ens ha arribat al celler la nova furgoneta elèctrica Townstar cedida durant 6 mesos per Nissan i Nikko Center Motors per poder realitzar la nostra feina d’una manera encara més sostenible.

 

Tens ganes de coneixe’ns i provar els nostres vins? Visita’ns!
Vinyes d’Olivardots

Desplaça cap amunt