Search
Close this search box.

HISTÒRIA

ELS INICIS

Fruit de la passió pel món del vi, Carme Casacuberta, llicenciada en ciències químiques i enòloga de professió, junta amb el meu marit Antoni Pena, enginyer industrial amb una passió compartida per la viticultura, ens vam enfrontar a un desafiament emocionant l’any 2002. Amb un amor profund per la natura i impulsats per una il·lusió inigualable, vam decidir donar vida al nostre somni: crear vins d’alta qualitat que expressin al màxim el caràcter i la personalitat del seu terroir.

Llegir més

Llegir menys

Així doncs, amb una finca ubicada en el paratge natural Olivardots envoltada d’una bellesa natural indescriptible, ens vam adonar que teníem el lloc perfecte per plantar les nostres vinyes. Amb un total de 4 hectàrees dedicades al cultiu de les varietats seleccionades amb cura, vam treballar amb devoció per assegurar-nos que cada cep rebés l’atenció i el tractament adequats.

PRIMERA VEREMA

El 2006 va marcar un punt d’inflexió en el nostre somni quan vam construir el nostre celler. Amb línies senzilles i un disseny modern, l’edifici va ser concebut tenint en compte la gravetat com a eina de treball, amb l’objectiu de preservar i realçar la integritat del raïm en cada pas del procés de vinificació.

Llegir més

Llegir menys

Amb dedicació, paciència i un profund respecte pel medi ambient, vam implementar pràctiques sostenibles al nostre celler. Des de la gestió responsable de l’aigua de pou i la incorporació de l’energia de les plaques solars fins a l’ús de productes orgànics en la cura de les vinyes, vam posar un fort èmfasi en la preservació de la biodiversitat i la salut dels nostres ecosistemes.

El resultat d’aquesta passió compartida i l’esforç col·lectiu es pot tastar en cada ampolla dels nostres vins. Amb una gamma diversa de varietats que inclou Garnatxa en totes les seves versions i carinyenes, entre d’altres, vam aconseguir unir la riquesa dels nostres sòls, la influència del clima mediterrani i del vent tramuntana per produir vins que reflecteixen la personalitat i l’essència de la nostra regió.

ACTUALITAT

Deu anys més tard, a inicis del 2016, s’incorpora al projecte una nova generació, la nostra filla Carlota Pena. Una altra dona enòloga i apassionada de la vinya i el vi, que ha decidit seguir els passos de la seva mare. Amb el seu entusiasme i la seva visió fresca, aporta noves idees i reptes que impulsen aquest il·lusionat projecte familiar cap a nous horitzons.

Llegir més

Llegir menys

La seva arribada ha significat una renovació i una continuïtat de la passió i l’excel·lència enològica que ha caracteritzat Vinyes d’Olivardots des dels seus inicis. Amb la seva formació i experiència, aporta una mirada jove i innovadora, que ens permet explorar noves tècniques i aprofundir en la recerca de la perfecció en cada gota de vi que produïm.

L’EQUIP

Actualment, el celler compta amb un petit però compromès equip de treballadors que tenen cura de la vinya i el celler. Amb dedicació i professionalitat, treballen incansablement per garantir que el fruit de la terra arribi a les nostres ampolles.

Llegir més

Llegir menys

El nostre compromís amb la qualitat i autenticitat ens porta a cuidar cada detall en el procés de producció dels nostres vins. Des de la selecció meticulosa dels raïms fins a la fermentació i envelliment en barrica. L’equip complet són els vigilants dels cicles naturals, de la poda al raïm, de la collita a la vinificació, cada etapa és supervisada amb rigor i passió per assegurar-nos que el vi que arriba a les vostres copes és un vi excepcional.

Desplaça cap amunt