Search
Close this search box.

Puntuacions de la Guia Peñín 2023

Han sortit les puntuacions de la Guía Peñín 2023

Un any més, segons la guia de vins espanyols de referència Guía Peñín 2023, el celler Vinyes d’Olivardots (Alt Empordà) obté unes puntuacions exitoses de més de 90 punts en tots els seus vins presentats.

GROC D’ÀMFORA 2021: 42% lledoner blanc, 33% lledoner roig i 25% macabeo. Vi de varietats autòctunes de vinyes velles de 80 anys, amb un terroir format per còdols, sorra i granit. Fermentació i criança en àmfores de terrissa de 700-1.000L durant 4 mesos.

GRESA 2015: Garnatxa negra 45%, Carinyena 35% i Syrah 20%. Terroir Franc-arenós a les carinyenes de vinyes velles centenaries , granític i pissarra. Premsa vertical a molt baixa pressió i envelliment de 15 mesos en bótes bordeleses de roure francès, combinat gra fi i extrafi per obtenir complexitat.

6.19 CARINYENA BLANCA-SORRA: 100% carinyena blanca. Vi elaborat amb raïms de ceps de 110 anys d’edat situats a la zona més plana de la regió on el terroir és al·luvial format per c`òdols, llims i sorra. El vi ha fermentat a baixa temperatura en tina d’inox i romanent en contacte amb les seves lies durant 8 mesos.

1.15 CARINYENA-PISSARRA: 100% carinyena. Vi elaborat amb raïms seleccionats de les finques “Vinya de l’Avi” i “El Roqué” 1946 i 1969. El terroir d’ambdues és de pissarra. Maceració llarga i premsat respectuosament amb premsa vertical a molt baixa pressió. Envelliment de 16 mesos en bótes de roure francès. Embotellat sense clarificar ni filtrar.

2.15 CARINYENA-SORRA: 100% carinyena. Vi elaborat amb els millors raïms de ceps vells de la Finca “Hort d’en Joan” plantada l’any 1909 on el terroir és sorrenc. Maceració llarga i premsat respectuosament amb premsa vertical a molt baixa pressió. Envelliment de 16 mesos en bótes de roure francès. Embotellat sense clarificar ni filtrar.

Encara no has provat les noves anyades?
Compra ara i t’ho enviem a casa!

Voleu saber més sobre la Guía Peñín?
Entra a la web

I si tens ganes de coneixe’ns més i tastar més dels nostres vins…Visita’ns!
Vinyes d’Olivardots

Desplaça cap amunt